Probis Consult

Stappenplan voor een geslaagde BelRAI uitrol – Gratis webinar

8 februari 2021

Wat is er nodig bij een geslaagde BelRAI uitrol? Hoe motiveer je je team? Hoe pas je BelRAI in je MDO bespreking? Hoeveel tablets heb je nodig? Hoeveel mensen moet je trainen? Hoe lang duurt zo’n uitrol? Wat is de meerwaarde van de Pyxicare software? En hoe koppel je met het zorgdossier?

We beantwoorden al je BelRAI-vragen in dit webinar vanuit de dagelijkse ervaring bij Amate, de pragmatische expertise van Probis Consult en de 15-jarige ervaring van Pyxima.

Onze gezamelijke klant Amate vertelt u waarom zij er vorig jaar al resoluut voor kozen om de BelRAI-methodiek te implementeren, hoe ze dit aanpakken in de praktijk en wat de resultaten en aandachtspunten zijn op de dag van vandaag.

We besteden bijzondere aandacht aan alle aspecten van een succesvolle BelRAI-implementatie zoals training, organisatie, projectmatige aanpak, teammotivatie en de Pyxicare software.

Presentatie door:

  • Kristof Vermeiren: Senior Adviseur Probis Consult en projectleider BelRAI
  • Melissa Vermylen: stafmedewerker kwaliteit, Amate
  • Bert Paepen: Pyxima co-founder

Wanneer?
19 maart 2021 van 13u tot 14u.

Voor wie?
Directie woonzorg, algemeen directeur, zorgmanager, verpleegkundige, kwaliteitscoördinator, CRA, huisarts, psycholoog, paramedicus, zorgkundige in de woonzorg met of zonder BelRAI ervaring.

Kostprijs?
Gratis