Probis Consult

Probis Consult erkend als expertisecentrum BelRAI

1 december 2021

Reeds verschillende jaren zetten de BelRAI-experten van Probis Consult zich dagdagelijks in om woonzorgcentra en thuiszorgorganisaties op pragmatische wijze te begeleiden bij de implementatie van BelRAI in hun organisatie en werking. Zo werden reeds honderden zorgmedewerkers opgeleid tot BelRAI-indicatiesteller.

Vanaf 1 december 2021 mag Probis Consult zich met enige fierheid een door de Vlaamse Overheid erkend expertisecentrum BelRAI noemen, naast het Kwaliteitscentrum voor Diagnostiek en de FOD Volksgezondheid. Dankzij deze erkenning kunnen wij vanaf het voorjaar 2022 een aanbod ‘BelRAI train-de-trainer’ opleidingen aanbieden, naast het reeds bestaande aanbod BelRAI-implementatietrajecten.

Hierbij geven wij u graag een kort overzicht van ons opleidingsaanbod vanaf 2022. Alle opleidingen leiden tot attestering door de Vlaamse Overheid.

  • Opleidingen tot BelRAI-indicatiesteller voor BelRAI Screener, Home Care (HC) en Long-term-care-facilities (LTCF)

In deze opleidingen leiden wij uw medewerkers op tot BelRAI-indicatiesteller. Dit betekent dat deze medewerkers na het volgen van deze opleiding zelf BelRAI mogen invullen.

De opleiding tot indicatiesteller voor thuiszorg (Home Care) en woonzorgcentra (LTCF) bieden wij in-house aan. Dit betekent dat wij tot bij u in de organisatie komen en uw medewerkers mee begeleiden bij de implementatie van BelRAI op maat van uw organisatie.

De opleiding tot indicatiesteller voor de BelRAI-screener kan zowel in-house bij u in de organisatie als via een open opleiding op een door ons gekozen locatie voor deelnemers van verschillende organisaties gevolgd worden. Deze data worden binnenkort bekend gemaakt.

  • Opleiding tot BelRAI-trainer voor BelRAI Screener, HC en LTCF

In deze opleidingen leiden wij uw medewerkers op tot BelRAI-trainer. Dit betekent dat deze medewerkers na het volgen van deze opleiding zelf BelRAI-training kunnen geven aan medewerkers die opgeleid worden tot BelRAI-indicatiesteller.

Deze opleidingen bieden wij zowel in-house bij u in de organisatie als via open opleiding op een door ons gekozen locatie voor deelnemers van verschillende organisaties aan. De data waarop we deze open opleidingen organiseren maken we binnenkort bekend.

 

Wenst u meer informatie? Dan helpt Caroline Van der Perre u graag verder: carolinevanderperre@probis.be of 0476 083 300