Probis Consult

Partnerplan

Partnerplan

PartnerPlan: optimaliseer uw inkomsten en vind het evenwicht tussen werkvolume en werkdruk

PartnerPlan is het Management Informatie Systeem dat u toelaat om uw zorgorganisatie proactief te sturen naar de door u vooropgestelde doelen. Onze knipperlichten geven u groen licht óf vertellen u waar en wanneer bijsturen nodig is. Wij verstrekken u daarbij duurzaam advies op maat.

PartnerPlan Pro FIN en PartnerPlan Pro HR

Probis Consult biedt u twee PartnerPlan-programma’s met elk hun specifieke toegevoegde waarde:

  • PartnerPlan Pro FIN optimaliseert uw VSB-financiering
  • PartnerPlan Pro HR houdt uw werkvolume en werkdruk in evenwicht
PartnerPlan

PartnerPlan exclusieve benchmark

Als lid van de PartnerPlan-groep ontvangt u e-nieuwsbrieven met wetswijzigingen in de sector en  actuele informatie over de VSB-financiering. Ook mag u deelnemen aan de jaarlijkse benchmarkstudiedag, exclusief voor PartnerPlan-gebruikers. U kunt dan uw organisatie positioneren ten opzichte van uw collega’s.

PartnerPlan: software en advies op maat

Uniek aan Partnerplan is de combinatie van één-op-één adviesverlening met een gebruiksvriendelijke software applicatie. U volgt zelf de Kritieke Prestatie Indicatoren van uw organisatie op en maakt prognoses, analyses en simulaties. U kunt ook zelf rapporten genereren. Wij reviseren de resultaten en verstrekken u advies op maat van uw organisatie.

Klik hier en lees meer over PartnerPlan Pro FIN

Klik hier en lees meer over PartnerPlan Pro HR

Waarom Probis consult?

Als nichespeler in de zorg- en welzijnsvoorziening analyseert Probis Consult voortdurend de evoluties binnen en buiten de sector. Zij vormen vaak de basis voor een strategische oefening. Zowel binnen de eigen organisatie, als in een samenwerkingsmodel of in een netwerk.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies in de zorg. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons