Probis Consult

Organisatiebarometer: analyseer uw werking om morgen nog beter voorbereid te zijn

30 juli 2020

In 2020 is onze maatschappij opgeschrikt door de COVID-19-pandemie. De woonzorgcentra zaten in het oog van de storm. Woonzorgcentra, directie, leidinggevenden en medewerkers, werden allen uitgedaagd om te presteren onder hoge druk. Ongetwijfeld zijn sterktes en verbeterpunten aan het licht gekomen die opportuniteiten met zich mee brengen om te bouwen aan een nog sterkere organisatie en een nog betere zorg- en dienstverlening. Uit deze analyse kan een actieplan 2020-2022 opgemaakt worden.

Barometer met sterktes en verbeterpunten

De Probis organisatiebarometer brengt de huidige werking in kaart. Sterktes en verbeterpunten worden geïdentificeerd met de bedoeling om een nog betere werking en zorg- en dienstverlening te verwezenlijken. Deze analyse vormt een vertrekpunt om tot een concreet beleidsplan op korte- en middellange termijn te komen.

Analyse van de organisatie

We analyseren uw organisatie in dialoog met de medewerkers en dubbelchecken de bekomen informatie via een geëigende methodiek. Onze methodiek beperkt de fysieke contacten tot wat strikt nodig is en houdt rekening met de maatregelen rond afstand houden.

Diagnoserapport met aanbevelingen

U ontvangt van ons een haarscherp diagnoserapport, met concrete aanbevelingen om het nog beter te doen. Maak van een crisis een opportuniteit!

Interesse?

Voor meer info kan je terecht bij  kristofvermeiren@probis.be. Of vraag direct naar een vrijblijvend gepersonaliseerd voorstel.