Probis Consult

Organisatie ontwikkeling

Organisatieontwikkeling

De samenleving verandert het zorg- en welzijnslandschap voortdurend. Als organisatie moet u het roer al eens omgooien. Soms zelfs radicaal. Succesvolle verandering is enkel mogelijk als mens en organisatie samen veranderen.

Mens én organisatie

Organisatieverandering vereist gedragsverandering. Uw medewerkers moeten de geplande ontwikkelingen dragen. Van bij het begin. Zo krijgen ambities concreet vorm en worden ze haalbaar. 

Via beproefde ontwikkeltools gaan wij de ontwikkelbereidheid in uw organisatie na. Op basis daarvan werken we samen met u een veranderstrategie op maat uit.

Duurzame ambitie

Bij organisatieontwikkeling spelen verschillende factoren een rol. Welke ambitie delen we? Waar willen we naartoe? In welke omgeving? Via welke interventies? Met welke verantwoordelijkheden, verhoudingen, belangen? 

Heldere antwoorden op tal van verandervragen zijn het uitgangspunt. Want zij vormen ambitie, proces en resultaat tot een duurzaam geheel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u uw organisatie duurzaam ontwikkelt en uw medewerkers ontplooit?

Neem contact met ons op via info@probis.be of gebruik het contactformulier

Waarom Probis consult?

Als nichespeler in de zorg- en welzijnsvoorziening analyseert Probis Consult voortdurend de evoluties binnen en buiten de sector. Zij vormen vaak de basis voor een strategische oefening. Zowel binnen de eigen organisatie, als in een samenwerkingsmodel of in een netwerk.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies in de zorg. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons