Probis Consult

Mensontwikkeling

Mensontwikkeling

Als organisatie speelt u in op de veranderingen in het zorg- en welzijnslandschap. Daarbij maakt u keuzes die een impact hebben op uw medewerkers. Hoe pakt u dit aan opdat de veranderingen een succes worden? Uw medewerkers zijn tenslotte de motor van uw organisatie. 

Uw medewerkers

Uw medewerkers zijn de motor van uw organisatie.

Probis Consult ontwikkelde diverse managementinstrumenten om uw medewerkers te ondersteunen: in de beheersing van hun werklast, de optimalisering van hun werkorganisatie, de verbetering van uurroosters, personeelsplanning…

Samen met uw medewerkers.

We doen dit samen met uw personeelsleden. Zij moeten de geplande ontwikkelingen dragen, vanaf het begin. Want enkel door een goede samenwerking en een gedeelde visie kunt u uw doelstellingen realiseren.

Duurzaam HR-beleid

Verschillende factoren spelen bij HR-management een rol. Welke ambitie delen wij? Waar willen wij naartoe? In welke omgeving? Via welke interventies? Met welke verhoudingen, belangen, verantwoordelijkheden? …

Heldere antwoorden op deze en tal van andere verandervragen zijn voor ons het uitgangspunt. Enkel zo vormen ambitie, proces en resultaat een duurzaam geheel.

Meer weten?

Meer weten over hoe uw organisatie en uw medewerkers duurzaam ontwikkelt en ontplooit?

Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@probis.be of gebruik het contactformulier

Waarom Probis consult?

Als nichespeler in de zorg- en welzijnsvoorziening analyseert Probis Consult voortdurend de evoluties binnen en buiten de sector. Zij vormen vaak de basis voor een strategische oefening. Zowel binnen de eigen organisatie, als in een samenwerkingsmodel of in een netwerk.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies in de zorg. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons