Probis Consult

Financiering

Financiering residentiële ouderenzorg

Adviseren

Continuïteit vereist zekerheid. Complexe financiële vraagstukken glashelder krijgen is daarbij de uitdaging. Wij staan u graag bij met pragmatische en duurzame adviezen.

Adviezen die uw plannen en ambities alle ruimte geven.
Via verantwoorde haalbaarheidsanalyses en uitgekiende, nieuwe verdienmodellen.

Met tegelijk een scherp oog voor de financiële controle van uw activiteiten, (project)plannen en ambities. Wij helpen u graag bij het opmaken van een businessplan.

Meer weten?

Meer weten over hoe uw organisatie financieel gezond ontwikkelt en houdt?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Optimalisatie Vlaamse Sociale Bescherming (VSB)

Vandaag onderbenutten nog steeds veel organisaties in de ouderenzorg hun VSB-potentieel. Daardoor missen zij belangrijke inkomsten waarmee zij hun organisatie en werking zouden kunnen ontwikkelen. Specifiek voor residentiële ouderenzorgvoorzieningen ontwikkelde wij Partnerplan.

PartnerPlan

De VSB-optimalisatietool PartnerPlan reikt hiervoor een gebruiksvriendelijke oplossing aan.
Deze tool, gekoppeld aan VSB-advies op maat van uw organisatie, zorgt ervoor dat u geen VSB-inkomsten mist.

Waarom Probis consult?

Als nichespeler in de zorg- en welzijnsvoorziening analyseert Probis Consult voortdurend de evoluties binnen en buiten de sector. Zij vormen vaak de basis voor een strategische oefening. Zowel binnen de eigen organisatie, als in een samenwerkingsmodel of in een netwerk.

Bij onze managementopdrachten zetten we hooggekwalificeerde interim-managers in voor specifieke functies in de zorg. De manager wordt bijgestaan door een supervisor die ook inhoudelijk meevolgt. Onze managers onderhouden hun kennis via intervisie met collega's en permanente bijscholing.

Contacteer ons